Rooster & Openingstijden | Yuwa

Rooster & Openingstijden

Zie de openingstijden en het rooster verder op deze pagina.

We hebben heel persoonlijk en leuk nieuws!
Ik, Jenny Spaargaren, neem jullie graag mee in mijn persoonlijke leven en informeer je direct wat dit voor effect heeft op Yuwa Leefstijlclub.

Sinds 2020 heb ik mijn nieuwsgierige schoenen aangetrokken en ben het pad van zelfontwikkeling gaan bewandelen. Letterlijk ont-wikkelen van alle lagen van overtuigingen, aannames en blokkades die mij klein hielden. Vanaf november 2022 volgde ik iedere maand de Vision Workshop bij Yuwa. Daar kwam de vraag naar voor, wat wil je, wat is jouw droomleven?
Ik weet niet of jij duidelijk hebt wat jouw droomleven is, maar die van mij was niet heel duidelijk! Na een aantal keer werd het zeker duidelijk en ben ik daar naar gaan leven. Dit resulteerde in obstakels en uitdagingen, maar ehh voor je droom doe je alles!

In februari 2023 vond ik de liefde van mijn leven, waar ik nu nog heel gelukkig mee samen ben. In maart 2023 besloot een eigenwijs zieltje zich bij ons aan te sluiten.
Een van mijn grootste dromen, moeder worden en een liefde vol gezin starten, is nu realiteit geworden. Werken met een gemotiveerd en gepassioneerd team is daarnaast ook mijn grote droom! Om met elkaar een prachtige plek neer te zetten waar geluk en gezondheid samen komen. Waar een ieder zijn of haar expertise inbrengt. Nu door de zwangerschap moet ik die samenwerkingen intensief inzetten. Dit brengt prachtige ontwikkelingen en groei met zich mee!

Rond 2-12-2023 verwachten wij onze kleine wonder op aarde te mogen brengen. Daardoor ga ik rond 16-10-2023 met verlof t/m midden februari 2024. In mijn verlof ben ik natuurlijk nog wel binnen Yuwa te vinden.
De lessen gaan gewoon door, gegeven door bevlogen trainers.
Op maandag 4-9-23 hadden we een praktische bijscholing met de trainers, zodat onze visie van kracht blijft!

Er zullen geen intakes zijn in mijn verlof en dat betekend een inschrijf stop van 9-10-2023 t/m februari 2024.
Wil jij nu of in die periode wel starten met bewegen bij Yuwa, schrijf je dan nu in!
Intakes kunnen tot 9-10-23 ingepland worden.
Wil jij in de periode van mijn verlof of eerder starten met bewegen bij Yuwa, plan dan voor die tijd een intake in en bepaal zelf wanneer je wilt starten.

Maak nog gebruik van de mooie kortingsactie
op ons populaire START programma. Train 6 weken en ontvang 25% korting (nu €66,- ipv €82,50)! Korting is geldig t/m 1-10-23.
Meld je aan via info@yuwa.nl.

Openingstijden

Loop binnen op:

maandag, vrijdag of zaterdag 9.00-12.30 uur
maandag, dinsdag en donderdag 17.00-18.00 uur

De rest van de week werken wij op afspraak. We zijn het best te bereiken via info@yuwa.nl. Je kunt ook bellen naar 070 3671750 en eventueel een boodschap inspreken dan nemen we z.s.m. contact op.

Uitleg Yuwa Leefstijlclub
Wij zijn een kleinschalig leefstijlcentrum waar de lessen en trainingen gemaakt worden op de behoeften van de leden.
Alle lessen worden gegeven in kleine groepen (maximaal aantal = 16) met intensieve begeleiding door professionele trainers.
Via ons online systeem kun je je lessen reserveren, hierdoor behouden we de kracht van Yuwa door persoonlijk en kleinschalig te blijven werken.

Benieuwd naar de inhoud van de lessen? Zie hier alle lessen.

Lesrooster
Na 20 augustus.

ooster september 2023-page-001

Zelfstandig Fitness rooster:

Wij hebben 1 zaal en een duidelijke visie. Deze visie sluit zich aan bij de trainingen in groepsverband. Sommige leden vinden het zelfstandig fitnessen fijn om erbij te doen. Dat is dan ook de reden dat we sommige momenten in de week de zaal beschikbaar stellen voor zelfstandig trainen.

Rooster zelfstandig fitness sept 2023-page-001

In onderstaande kalender vind je, per week (klik op volgende om te bladeren) de actuele lessen.

Iedere zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur. Daarna is de bar open voor een overheerlijk drankje. We hebben verschillende koffie’s, thee en natuurlijke frisse dranken.

Zie ook de nieuws pagina voor meer actuele info en de nieuwsbrief.