Beweegcentra zijn essentieel voor de volksgezondheid !

Beweegcentra zijn essentieel voor de volksgezondheid !

banner total gym

 

Lieve allemaal, WIJ GAAN OPEN!

Per zaterdag 15 januari gaat Yuwa Leefstijlclub hoe dan ook de deuren openen.
De schade wordt door het sluiten van sportcentra als maar groter.
Wij van Yuwa Leefstijlclub vinden het ons morele plicht om open te gaan voor de volksgezondheid. Wij zijn DE oplossing in deze gezondheidscrisis!

Nadat er naar buiten is gekomen dat het sportcentrum in het Erasmus ziekenhuis al die tijd open was voor het zorgpersoneel, heeft Ernst Kuipers veel kritiek over zich heen gekregen.
Zijn reden hiervoor was: Sport houdt het personeel fit en het geeft ze een uitlaatklep.
Heel fijn dat Kuipers dit ook inziet, maar niet alleen voor het zorgpersoneel is sporten belangrijk. De hele bevolking heeft beweging/sport nodig om fit te worden/blijven.
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/brengt-ernst-kuipers-nederland-weer-in-beweging~b4857f59/?fbclid=IwAR0fm1KxXYdY0M9JTSSmtvw14_JX7mY3qS6vjufj4IMrvRNv0mpefZkXipI&referrer=https%3A%2F%2Fl.facebook.com%2F&utm_campaign=shared_earned&utm_medium=social&utm_source=facebook )

In de tijd dat wij dicht waren heb ik verschillende leden geïnterviewd, om te laten zien dat bewegen zo hard nodig is! (Zie de opname in onderstaande video). Het gaat mij aan het hart om te zien hoeveel mensen door de lockdown en het sluiten van de sportscholen een verminderde kwaliteit van leven ervaren. Termen als rug/nekklachten, mentale breakdown, eenzaamheid, lichamelijke ongemakken en een verhoogt gewicht komen veel voor.
Het is onze morele plicht om de deuren te openen!

Wij hebben ook het suppoort van jullie nodig, dat sportcentra essentieel zijn.
Bij binnenkomst staat er een flipover, waar je je naam en een paraaf kunt neerzetten. Op deze manier laten wij met elkaar zien dat sportcentra open moeten blijven voor de volksgezondheid! Alvast bedankt vanuit mijn hart voor jullie inzet en stem!

Meer sportscholen in Nederland openen hun deuren per zaterdag 15 januari en verschillende gemeenten geven aan de sportscholen in hun regio te ondersteunen.
Lees het hele artikel op: https://www.lnnmedia.nl/corona/sportscholen-zaterdag-open-de-grens-is-voor-velen-bereikt/

PRAKTISCHE INFO
We beginnen met een flexibel rooster. Dat betekend dat we het rooster per week online zetten en aankijken of er lessen bij of af kunnen ivm de drukte. Heb jij meer/andere ideeën en/of aanmerkingen? We vinden het fijn als je meedenkt en dit stuurt naar info@yuwa.nl.
We hopen iedereen weer in de lessen en de zelfstandige train momenten te zien. We missen jullie!

Zie het rooster in je online portaal en reserveer je les.

Neem het heft in eigen handen en pak je verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid. Hoe gezonder de Nederlanders zijn, hoe minder ziek wij worden van virussen enz. De enige die verantwoordelijk is voor jouw gezondheid, dat ben JIJ!

Wij helpen je daar graag bij, want jouw gezondheid is onze passie! START nu met je gezonde leefstijl !

En tegen alle Beweeg en Sportcentra STA voor je morele plicht om de volksgezondheid te verhogen!! Wij zijn hier een heel belangrijk onderdeel in!