Blog Sound Healing 02-07-23

Blog Sound Healing 02-07-23

Soundhealing 2-7-23
Soundhealing 2-7-23

Helemaal vanuit Finland zijn Katri en Mika op bezoek geweest bij Yuwa Leefstijlclub. Zij maakte een reis door Europa om op verschillende plekken hun unieke sound healing te verzorgen en zo meer mensen kennis te laten maken met hun talent!

Om 09.30 uur op zondag 02-07-2023 uur stonden Katri en Mika voor de deur met een overvolle auto. Spullen en attributen die niet bekent waren voor ons. Erg benieuwd waar dit ons heen brengt…. Wat staat ons te wachten….

Na 30 minuten was de Yuwa zaal ’t hart van Yuwa omgetoverd tot een sound healing zaal. Van gongs tot klankschalen, van groot tot klein. Het zag er erg indrukwekkend uit en wekte natuurlijk veel nieuwsgierigheid bij ons op.

Alle deelnemers kwamen binnen en vonden een fijne plek voor hen in de zaal om te genieten van de Sound Healing. De meeste mensen die binnen kwamen ervoeren stress, een vol hoofd, pijn in het lichaam, weinig levensvreugde en het gevoel dat ze al die ballen niet meer hoog konden houden. Kort om LEVENSMOE.

De Sound Healing begon en wat een indrukwekkend geluid! Het geluid nam ons mee van diep in de oceaan, naar Afrika, naar Japan, naar Brazilië. Het geluid raakte tot diep in het lichaam op allerlei verschillende plekken. Het was een erg unieke ervaring om mee te maken wat muziek met ons kan doen.

Wat doet Sound Healing?

De muziekattributen geven een klank af op een hoge frequentie. Die trilling gaat door ons lichaam en trilt tot onze cellen. Hierdoor trilt ons vastzittende spieren, blokkades, emoties en weefsels los om op die manier meer ruimte, ontspanning, rust en vrijheid te voelen in het lichaam. Door verschillende gebeurtenissen kunnen wij emoties vastzetten in ons lichaam. Dit gebeurt na een vervelende situatie, vervelend nieuws, angst, wanneer je schrikt enz. Het is belangrijk dat deze emotie gevoeld wordt, zodat het losgelaten kan worden. Ipv loslaten, houden wij het jaren bij ons. Dit brengt lichamelijke, emotionele of mentale klachten met zich mee. Door de trilling van de unieke muziekattributen komt dit los. Dit zorgt ervoor dat de emotie daarbij ook los komt. Gevoeld kan worden en verdwijnt.

Het is een hele opluchting en geeft veel vrijheid!

Het verschil dat de deelnemers voelde.

Na de Sound Healing voelde de deelnemers veel meer rust, diepe ontspanning, een rustig hoofd, zelfvertrouwen, plezier, levensvreugde en vrijheid. Sommige van hen hadden zo een mooi inzicht gehad. Zo zei een van de deelnemers dat ze antwoord kreeg op iets waar ze al lang mee loopt en voelde dat zij recht had om te leven! Dat zij zich niet klein hoeft te houden of hoeft te verstoppen door voor iedereen maar te rennen. Ook zij is belangrijk en neemt nu haar plek in het leven. Wat een fantastisch inzicht wat levenslang voor een positieve verandering kan zorgen!

Katri en Mika komen terug op vrijdag avond 4-08-2023 van 18.30-21.00 uur! Dit is je laatste kans om erbij te zijn voor dat ze weer naar Finland vertrekken.

Aanmelden kan hier: https://holvi.com/shop/Truebeing/product/b43756921b684ff8d1aa911e2d15c59e/

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze volgende evenementen?

Zie hier de Yuwa agenda: https://www.yuwa.nl/index.php/leden-nieuwsbrief/

Van 25 september – 30 oktober is er een cursus van Stress naar Geluk bij Yuwa. Meld je direct aan via info@yuwa.nl. Maximaal 12 aanmeldingen!

Ook in september is er een ademcursus, sta in je kracht cursus en een buikdanscursus! Wees er snel bij, vol = vol! Meld je aan via info@yuwa.nl.