Podcast & Blog | Yuwa

Podcast & Blog

Luister onze Podcast ’t Yuwa Leefstijlcafé

Wil je weten wie wij zijn en welke kennis wij in huis hebben?
Maak kennis met het Yuwa Team

Blog Beweeg jezelf in leven

Alles in de natuur is in beweging.
Wij komen ook van de natuur en horen in bewegen te zijn. Bewegen wij niet en komen we in stilstand, zal ons lichaam roesten.
Lees hier meer over in de blog. 

Blog Beweeg en leef


Blog Strandtraining 2023
Lees hier alle voordelen van het trainen op het strand, de Yuwa sfeer en meer.

Klik op de foto om de blog te lezen.


Sound Healing 02-07-2023
Deze magische veranderingen ervoeren de deelnemers!

Soundhealing 2-7-23

Klik hier of op de foto voor de blog.


Zonnebrand? Onze tips en kijk erop:

Natuurlijke zonnebrand

 Klik op de afbeelding voor onze tips.


 

‘T Yuwa Leefstijlcafé Podcast | Terugkijken naar het Yuwa jaar 2022

We sluiten bijna het jaar 2022 af.
Het jaar waarin Jenny naar voor is gestapt als zakenpartner van Resi.
We kijken terug op het jaar, wat er gebeurt is, wat we ervaren hebben, wat we behaald hebben, waar we nu staan en waar we heen willen.

Yuwa Leefstijlclub is (al zeg ik het zelf) een bijzondere plek waar mensen puur zichzelf kunnen zijn.
Een plek waar er op een veilige en vertrouwde manier aan de gezondheid gewerkt kan worden op de 4 vlakken, fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. De droom is zich werkelijk aan het maken. Hét centrum waar mensen weer vertrouwen in zichzelf krijgen, waar ze ruimte voelen tot hun zelfhelende vermogen en waar ze echt in verbinding komen met zichzelf en andere.
Een plek waar beweging in brede zin aangeboden wordt met allemaal verschillende, passievolle, professionele samenwerkingspartners.


Podcast ’t Yuwa Leefstijlcafé Belang van Bewegen

Samen met Resi Hoogendam bespreken we wat het belang is van bewegen.
In Nederland is er een grote beweegachterstand, maar wat heeft dit voor gevolgen voor het lichaam?
Inactiviteit is een van de doodsoorzaak, het verlaagt je immuunsysteem en zorgt ervoor dat je (hart)spier(en), de spiervezels, afnemen.
Dit zorgt voor problemen. Hoor er meer over in het gesprek met Resi Hoogendam.
Ben jij geïnspireerd en gemotiveerd om (meer) te gaan bewegen en je spieren op een juiste manier aan te spreken?

Wil jij intensieve begeleiding en trainen met een gezellig groep mensen?
Onze passie is een gezonde leefstijl en dat begint voor ons bij bewegen, zoals Resi zegt, Bewegen= Leven.

Zie hier onze programma’s en maak je afspraak voor een intake. https://www.yuwa.nl/index.php/cursussen/


Podcast ’t Yuwa Leefstijlcafé ‘het VERGETEN BELANG van OMEGA 3

Vandaag zit Sylvia van Koppen aan de tafel. Sylvia is Stressoloog en leefstijlcoach en heeft enorm veel kennis over verschillende gezondheidsaspecten, zo ook over omega 3. Wist je dat omega 3 onmisbaar is in ons lichaam, want wanneer wij weinig omega 3 in ons lichaam hebben, zijn onze cellen slecht doorlaatbaar. Hierdoor kunnen de voedingsstoffen er niet in komen en de afvalstoffen er niet uit. Dit betekend dat je (zoals Sylvia zegt) hele dure poep en plas hebt en alle supplementen die je tot je neemt niet tot nauwelijks worden opgenomen. Daarnaast is de verhouding van omega 3 en 6 van groot belang voor een optimale gezondheid.

Veel plezier met het luisteren van deze podcast. Deel de podcast, zodat zoveel mogelijk mensen deze kennis horen en ermee aan de slag kunnen. De missie van Yuwa is om zoveel mogelijk mensen meer kwaliteit van leven te geven dmv beweging en een gezond leefpatroon.

De prijsvraag = Wat gebeurt er met de bekertjes met de olie erin: A = Er gebeurt niets B = 1 van de bekertjes verkleurd C = 1 van de bekertjes wordt opgebrand. Deel je antwoord hieronder en maak kans op een gratis test (normaliter €84,00) om te testen wat jouw omega waardes zijn. Het antwoord komt a.s maandag online met de winnaar. Wil jij een test zonder dat je gewonnen hebt, dat kan natuurlijk ook. Maak een afspraak met mij via een mail naar jennyspaargaren@hotmail.nl.


Podcast ’t Yuwa Leefstijlcafé ‘Gezond door de Ramadan met orthomoleculair deskundige Alisha


Vandaag zaterdag 2-04-2022 start de Ramadan! Zoals Alisha zegt, de heilige maand, waar naar uitgekeken wordt. Samen met Alisha ga ik in gesprek over de Ramadan. Wat houdt het precies in, waar staat de Ramadan voor en vooral heel belangrijk, hoe kun je zo gezond mogelijk door de Ramadan. Veel artsen, diëtisten en professionals zien dat er een stijging is aan overgewicht en diabetes na de Ramadan, maar hoe komt dat? Hierover weet Alisha meer te vertellen en zij neemt je mee in 5 praktische tips om gezond door de Ramadan te gaan. Wil je tijdens de Ramadan meer begeleiding, boek je consult bij:
https://www.dietistenpraktijkalmaaz.nl/ of mail naar: info@dietistenpraktijkalmaaz.nl Wil jij tijdens de Ramadan bewegen onder professionele begeleiding? Zie op onze website https://www.yuwa.nl/ wat wij allemaal te bieden hebben. Bij vragen kun je altijd mailen naar info@yuwa.nl. Het heerlijke vegan fudge recept staat op de Yuwa website.


Het Yuwa Leefstijlcafé Podcast, Proosten op de Yuwa toekomst

Yuwa Leefstijlclub wenst iedereen een gezond 2022. In de podcast delen we onze Yuwa ideeën die we in dit jaar willen realiseren en we proosten op een nieuw partnerschap tussen Resi Hoogendam en Jenny Spaargaren! Vanaf 1-1-22 stapt Jenny naar de voorgrond en regelt de dagelijkse gang van zaken en Resi gaat meer naar de achtergrond om Jenny te ondersteunen en haar kennis die ze de afgelopen jaren heeft op gedaan te delen! Yuwa betekend Vriendschap in het Japans en dat is ook te voelen in het leefstijlcentrum! Luister de podcast en kom te weten wie wij zijn en waar Yuwa voor staat in brede zin! Deel de podcast met je vrienden, familie, kennissen, collega’s en abonneer je op ons kanaal, want er zullen meer interessante opnames komen!


Het Yuwa Leefstijlcafé Podcast, Terug blik op het Yuwa jaar 2021

 Resi en Jenny kijken samen terug op het jaar 2021 en bespreken de volgende vragen: Wat is je het meest bijgebleven, wat heeft je het meest geraakt en wat heb je ervan geleerd? Een erg bewogen jaar, zowel persoonlijk als zakelijk. We nodigen jullie uit om deze vragen ook aan jezelf en je omgeving te stellen. Door vragen te stellen komen we meer tot elkaar en kunnen we een écht gesprek aangaan! Wij vinden dat dat nu hard nodig is, zodat er meer verbinding en liefde ontstaat! Wij wensen jullie liefdevolle kerstdagen en een gezond 2022!


Blog, Belang van bewegen
Klik op de foto voor de blog.

Blog sept. 2020 afbeelding


Blog, Direct toepasbare leefstijltips.
Tik op de foto voor de 3 leefstijltips.

3 direct toepasbare leefstijltips


Blog, Waarom is het trainen van je spieren zo belangrijk?
Steeds meer Nederlanders zijn inactief en komen niet aan de algemene beweegrichtlijnen.
Onze spieren worden steeds minder aangesproken, maar wat heeft dit voor gevolgen voor ons lichaam?

Waarom is spierkracht training zo belangrijk