DanceMix | Yuwa

DanceMix

In het kort gezegd een feestje, op verschillende soorten muziek, in (sport)kleding waar je lekker kunt zweten. Het is een heerlijk uurtje ontspannen waar je ongemerkt veel calorieën bij verbrand. Zo werk je met veel plezier aan je conditie op o.a. Salsa, Cumbia, Samba, Afro, Aerobics en Merengue muziek. Je energie gaat beter stromen en je komt opgeladen moe maar voldaan weer thuis.

Bewegen op muziek heeft positieve effecten op de hersenen en het lichaam. De hersenen hebben de taak om ervoor te zorgen dat jij op de muziek beweegt en jou lichaam aanstuurt om de juiste bewegingen te maken op een tempo. Door de vrolijke muziek heb je het niet door, maar jou gehele lichaam is kei hard aan het werken om jou in beweging te krijgen, een efficiënte, leuke training dus!

De Dance&Shape lessen zijn geschikt voor iedereen die van bewegen op muziek houdt en geen echte lichamelijke klachten heeft. Heb je b.v. rug- of knieklachten, bespreek dan eerst of Dance&Shape (meteen) een goede keuze is. Wil je deze les gebruiken om op gewicht te komen of te blijven? Combineer deze les dan met een spiergerichte training voor het beste resultaat.