Behandeling met de Geneo

Met de OxyGeneo bieden wij de ultieme behandeling voor een stralende huid. De behandeling zorgt voor een effectieve reiniging en exfoliatie (waarbij oude, beschadigde huidcellen worden afgestoten en vervangen worden door nieuwe, jonge huidcellen). De OxyGeneo plaatst ontelbare koolstofdioxide belletjes die zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Hierdoor ontstaat een verhoogde zuurstofvoorziening onder het huidoppervlak; er wordt zuurstofrijk bloed naar het huid oppervlak gevoerd. Dit zorgt voor een betere doorbloeding, verhoogde opname van voedingsstoffen en celvernieuwing.

Tenslotte zorgt de massage tijdens de behandeling ervoor dat de werkstoffen diep in de opperhuid doordringen. De OxyGeneo geeft een korte en zeer effectieve behandeling met zuurstof, fruitzuurpeeling en diepe inwerking van voedingsstoffen in één. De OxyGeneo is effectiever dan microdermabrasie en geschikt voor ieder huidtype. De behandeling richt zich op huidverjonging, huidvernieuwing, egalisatie van de huid, vermindering van fijne lijntjes, vermindering van pigmentvlekken, acne en oneffenheden op de huid.

Enkele behandeling
Gezicht of hals en decolleté € 49,50
Armen € 79,50
Gezicht, hals en decolleté € 79,50
Gezicht, hals, decolleté en armen € 139,50

 

Kuur, 4 behandelingen
Gezicht of hals en decolleté € 174,50
Armen € 299,00
Gezicht, hals en decolleté € 299,00
Gezicht, hals, decolleté en armen € 519,50

 

Kuur, 6 behandelingen
Gezicht of hals en decolleté € 259,00
Armen € 409,50
Gezicht, hals en decolleté € 409,50
Gezicht, hals, decolleté en armen € 759,00

Iedere behandeling is inclusief masker, verzorgende producten en materialen.
In combinatie met de behandeling met Futura Pro geldt een korting van 25% op de prijzen van de Geneo. Vraag naar de voorwaarden.