Behandelingen | Yuwa

Behandelingen

Binnen de salon werken we met diverse bijzondere technieken om het lichaam zichzelf op een ontspannen manier te laten verbeteren. Na beoordeling van jouw huid en lichaamssamenstelling, breng ik jouw wensen in kaart. Vervolgens maak ik een behandelplan met daarin een persoonlijke kuur, waarin minimaal 2 van de beschreven technieken met elkaar gecombineerd worden.

Hieronder krijg je een indruk van de mogelijke behandelingen. Dit is erg veel informatie daarom raad ik je aan een afspraak te maken voor een proefbehandeling met een advies op maat. 

Geen enkele andere salon in Nederland maakt gebruik van de combinatie van deze non-invasieve technieken. Dit, samen met onze coaching, maakt de figuurcorrectie en (preventieve) anti-aging van Elate uniek en gegarandeerd succesvol. Natuurlijk zijn de behandelingen ook los te boeken. Klik hier voor meer informatie.

 

De Futura Pro van Ultratone
Het meest complete, revolutionaire biostimulatiesysteem ter verbetering en verjonging van het lichaam. De Futura Pro zorgt voor resultaten welke door training niet te behalen zijn. Daarbij zorgt deze unieke techniek ervoor dat je huid mooier en strakker wordt, spiermassa wordt vergroot en niet alleen onderhuids vet, maar zelfs vetmassa rondom de buikwand en organen wordt verminderd. Door de behandeling raak je op een ontspannen manier vetophopingen kwijt.

De Futura Pro is niet alleen het alternatief voor liposuctie, maar is ook geschikt voor (preventieve) anti-aging of de bestrijding van bijvoorbeeld cellulitis, een holle rug, verslapte huid en voor de vermindering van striae. De Futura Pro is als enkelvoudige behandeling te gebruiken ter ontspanning, anti-stress, detox of herstel na intensieve training.


Biostimulatie
Dit zijn lichaamseigen signalen, die in elke huidlaag doordringen. Zo worden niet alleen de gezichts- of lichaamscontouren en de huid verbeterd en gelift, maar ook spieren opgebouwd én het afvoersysteem, circulatie en energieprocessen in de cellen geactiveerd. Door de activatie van de energieprocessen wordt o.a. de vetverbranding gestimuleerd.

Waar andere soortgelijke systemen tussen de 8 en 40 signalen kunnen uitzenden, zendt de Futura Pro 150.000 verschillende signalen uit. Dit maakt de behandeling uniek. Hierdoor wordt het lichaam zelf aan het werk gezet en kan een gericht programma dat speciaal op jouw wensen aansluit worden samengesteld.

Ultrasound
Dit zijn geluidsgolven op hoge frequentie. Deze zorgen als eerste voor gecontroleerde cavatatie. De vetcellen komen onder druk te staan en scheiden kleine vetdeeltjes uit, welke via het lymfesysteem worden afgevoerd. Daarbij kan de ultrasound ook zo worden ingesteld dat het ondersteunt bij de vermindering van striae en cellulitis of juist zorgt voor een steviger huid door de aanmaak van collageen. Door de huidversteviging, door de directe aanmaak van collageen en elastine, is ultrasound de ultieme voorbehandeling bij anti-aging.

Chromotherapie
De verschillende kleuren licht tijdens de behandeling met de Futura Pro hebben o.a. een gunstige invloed op de werking van de stofwisseling, het lymfesysteem en de darmen. Daarbij geeft de behandeling een ontspannen gevoel en energie.

OxyGeneo
Met de OxyGeneo bied ik de ultieme behandeling voor een stralende huid. De behandeling zorgt voor een effectieve reiniging en exfoliatie (waarbij oude, beschadigde huidcellen worden afgestoten en vervangen worden door nieuwe, jonge huidcellen). De OxyGeneo plaatst ontelbare koolstofdioxide belletjes die zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Hierdoor ontstaat een verhoogde zuurstofvoorziening onder het huidoppervlak; er wordt zuurstofrijk bloed naar het huid oppervlak gevoerd. Dit zorgt voor een betere doorbloeding, verhoogde opname van voedingsstoffen en celvernieuwing.

Tenslotte zorgt de massage tijdens de behandeling ervoor dat de werkstoffen diep in de opperhuid doordringen. De OxyGeneo geeft een korte en zeer effectieve behandeling met zuurstof, fruitzuurpeeling en diepe inwerking vanvoedingsstoffen in één. De OxyGeneo is effectiever dan microdermabrasie en geschikt voor ieder huidtype. De behandeling richt zich op huidverjonging, huidvernieuwing, egalisatie van de huid, vermindering van fijne lijntjes, vermindering van pigmentvlekken, acne en oneffenheden op de huid.

Microcurrents
Met twee staafjes waardoor micro-energie gaat wordt een ontspannen massage gegeven. De microcurrents zorgen voor betere doorbloeding en circulatie, afvoer van vocht en afvalstoffen, diepe penetratie van werkstoffen, vermindering van fijne lijntjes en een stimulatie van de spieren rondom de ogen. Hierdoor ontstaat een open, frisse oogopslag.

TriPollar Radiofrequentie
Dit is de meest veilige en effectieve behandeling op het gebied van huidverstrakking. Vermindert (diepe) rimpels en heeft een direct liftend effect. Is geschikt voor het gelaat, decolleté, handen en armen. Ook kleinere probleemzones, zoals bijvoorbeeld vetkussentje onder de billen of een verslapte huid boven de navel kan hiermee worden aangepakt. TriPollar verwarmt de fibroblasten in de huid en laat verslapte collageenvezels direct inkrimpen. Waar andere technieken nieuw collageen opbouwen, pakt TriPollar dus ook de verslapte, ‘oude’ collageenvezels aan.

CryoLipo
Door extreem koude lucht (-180graden) op het lichaam te blazen, worden de sanogenetische systemen getriggerd. Deze systemen zijn er om de gezondheidsbalans in het lichaam te herstellen. Hiermee heeft de cryotherapie een sterk celvernieuwende en ontgiftende werking. De behandelingen zijn kort (1,5 tot 12 minuten) en geven een direct resultaat.

De behandelingen zijn geschikt voor: huidverstrakking, anti-aging, vermindering van vetophopingen, vermindering van cellulite, verbeteren van de huidconditie, stimuleren van haar- en nagelgroei en vermindering van acne, rosacea, couperose, eczeem en psoriasis.

Lakshmi
Wanneer je gezond eet en je lichaam op een zo goed mogelijke en natuurlijke manier probeert te voeden, waarom zou je je huid dan volsmeren met rommel? Helaas zitten in heel veel cosmetische producten allerlei chemische stoffen, die je echt niet in je huid wil laten doordringen. De producten van Lakshmi zijn 100% biologisch en 100% natuurlijk, geheel samengesteld volgens Aryuveda. Deze producten zijn echt fantastisch en werken diep in je huid door, een verschil dat je direct merkt. Niet alleen worden deze producten gebruikt tijdens de beschreven behandelingen, ook heb ik speciaal voor jou een bijzonder aangename en uitermate ontspannende Lakshmi behandeling samengesteld.