Behandelingen | Yuwa

Behandelingen

Wil je LEKKER in je VEL zitten, zonder onnatuurlijke behandelingen?
Wil je een gezicht dat er FRIS en VITAAL uitziet?
Wil je een advies op maat om er STRALEND uit te zien?


Dan is een Yuwa Behandeling iets voor jou! Actuele info

LICHAAM
Voor figuurcorrectie stellen wij in overleg een behandeling samen, gebaseerd op jouw specifieke wensen.
Intensieve kuren gaan altijd samen met voedings- en beweeg advies. Voor de behandeling maken we gebruik van diverse technieken die doorwerken op alle huidlagen en zorgen voor stimulatie van vetverbranding, zowel onderhuids vet als orgaanvet. We stimuleren spieropbouw door het omzetten van vrijgekomen vetmoleculen in energie. We bevorderen de ontgifting door lymfedrainage, waarmee de vrijgekomen vetcellen en gifstoffen worden afgevoerd. En tot slot, met biostimulatie en ultrasound activeren we de aanmaak van collageen en elastine, wat zorgt voor een versteviging van de huid.

GEZICHT
Na je 25e maak je zelf geen collageen meer aan en verliest de huid langzaamaan soepel- en stevigheid. Onze gezichtsbehandeling stemmen we af op een analyse van je huid. De behandelingen met biostimulatie, radiofrequentie en/of geneo zijn gericht op het stimuleren van de doorbloeding, herstel van beschadigd collageen en aanmaak van nieuw collageen en elastine. Het effect is een strakkere en stralende huid.

CRYOTHERAPIE                                                                                           losse behandeling vanaf: € 15,–
Door extreem koude lucht (-180 graden) op het lichaam te blazen, worden systemen geactiveerd in de huid die zorgen voor verjonging en verbetering. Een relatief korte behandeling (1,5 tot 12 minuten), waarvoor je zelfs je make-up niet hoeft te verwijderen. De huid verbetert zichtbaar en een gezonde en frisse uitstraling is het resultaat. Cryotherapie is geschikt voor huidverstrakking, huidverjonging, vermindering van vetophopingen, vermindering van cellulitis, verbeteren van de huidconditie, stimuleren van haar- en nagelgroei en vermindering van acne, rosacea, couperose, eczeem en psoriasis.

MICROCURRENTS                                                                                           losse behandeling vanaf: € 29,50
Een ontspannende massage met twee (‘tover’)staafjes waardoor micro-energie gaat, om de huidverjongingsbehandeling te finetunen en af te sluiten. De microcurrents zorgen voor betere doorbloeding en circulatie, afvoer van vocht en afvalstoffen, diepe penetratie van werkende stoffen, vermindering van fijne lijntjes en een stimulatie van de spieren rondom de ogen. Hierdoor ontstaat een open, frisse oogopslag.

OXYGENEO                                                                                                       losse behandeling vanaf: € 64,50
Een drie-in-een anti-age behandeling voor een stralende huid. Deze behandeling is relatief kort (15 minuten), maar heeft hetzelfde effect als een complete schoonheidsbehandeling van 90 minuten. We brengen gel met actieve ingrediënten aan op je huid en geven je een massage met een bruistablet. Deze tablet zorgt voor een reactie waarbij koolstofdioxide belletjes ontstaan, die tegen het huidoppervlak spatten. Omdat ons lichaam niet goed tegen koolstofdioxide kan, wordt er extra zuurstof gebruikt om hier tegen te ‘vechten’.  Zuurstofrijk bloed stroomt naar het huidoppervlak en de huid vernieuwt van binnenuit. Ook kunnen op dit moment extra voedingsstoffen worden opgenomen in de huid. We sluiten de behandeling af met een masker. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype en richt zich op huidverjonging, vermindering van fijne lijntjes en pigmentvlekken, acne en oneffenheden op de huid.

BIOSTIMULATIE                                                                                            losse behandeling vanaf: € 45,00      
Yuwa werkt met Future Pro, een revolutionair biostimulatiesysteem ter verbetering en verjonging van het lichaam. Deze behandeling zorgt zelfs voor resultaten die door training niet te behalen zijn. De Futura Pro zendt 150.000 verschillende signalen uit, waardoor wij een gericht programma kunnen samenstellen dat speciaal op jouw wensen aansluit en waarbij je lichaam zelf aan het werk wordt gezet. Het afvoersysteem, de circulatie en de energieprocessen in de cellen worden geactiveerd, waardoor de vetverbranding wordt gestimuleerd. Het effect: je huid wordt mooier en strakker, je spiermassa groter en zowel onderhuids vet als vetmassa rondom de buikwand en organen wordt verminderd. Door de behandeling raak je op een ontspannen manier vetophopingen kwijt.
Deze behandeling is een natuurlijk alternatief voor liposuctie, maar is ook geschikt voor de bestrijding van cellulitis, een holle rug, verslapte huid en striae. Ook is de Futura Pro als enkelvoudige behandeling te gebruiken voor ontspanning, spieropbouw, pijnbestrijding, anti-stress, detox of herstel na intensieve training.

ULTRASOUND                                                                                              losse behandeling vanaf: € 22,50
Bij deze behandeling worden geluidsgolven op een heel hoge frequentie op verschillende sterkten en diepten in de huid afgestemd. Dit zorgt enerzijds voor huidverbetering door aanmaak van collageen en anderzijds voor veilige afbraak van vetcellen. De vetcellen komen door de geluidsgolven onder druk te staan en lopen langzaam leeg. De ultrasound kan worden ingesteld voor het stimuleren van de aanmaak van collageen voor een steviger huid, maar kan ook werken ter ondersteuning bij de vermindering van striae en cellulitis. De directe aanmaak van collageen en elastine maakt ultrasound tot de ultieme voorbehandeling bij huidverjonging.

TRIPOLLAR                                                                                                    losse behandeling vanaf: € 32,50
Dit is een effectieve en lekkere warme behandeling voor het verstrakken van de huid van het gezicht, het decolleté, de handen en armen. Drie polen op het apparaat geven stroom aan elkaar door waardoor warmte vrijkomt. Dit verwarmt fibroblasten in de huid en laat verslapte collageenvezels direct inkrimpen. Hierdoor wordt oud collageen weer ‘nieuw’. Voor vermindering van diepe rimpels, betere doorbloeding en huidverstrakking. Door de frequentie hoger af te stellen kan plaatselijk vet, bijvoorbeeld een onderkin, worden verminderd.