NIEUW: Elate bij Yuwa

Bel voor een afspraak: 070 3671750 (Yuwa) of 06 12561123 (Chermaine)

Chermaine Kwant

Mijn passie is om ambitieuze, ondernemende vrouwen net zo gepassioneerd over eten te krijgen als ik ben.

Ik probeer veel nieuwe dingen uit, maak ze zelf, koop bewuste producten en vergelijk producten als een echte food-babe. Ik zal je leren hoe goed en lekker eten en het hebben van een mooi lichaam vol energie en een jeugdige uitstraling samengaan.
Voeding is altijd het leidende principe in de behandelingen, maar je bent ook op de juiste plek als je op zoek bent naar voedingscoaching zonder therapie.

Persoonlijk ben ik meer dan 50 kilo kwijtgeraakt en leer ik nog steeds dagelijks nieuwe dingen over de invloed van voeding op mijn lichaam, huid en energie. In het verleden, eigenlijk tot niet zo heel lang geleden, had ik allerlei vage symptomen:
gewrichtspijn, haaruitval, slapeloosheid, een opgeblazen gevoel en andere spijsverteringsproblemen.
Ik heb ze allemaal met de juiste voeding overwonnen. Inmiddels kan ik zeggen dat ik ben gespecialiseerd in; toenemende energie, gewichtsverlies, de darmen en detox.
Als je lichaam goed in balans is, zul je zien dat je huid zijn natuurlijke glans terugkrijgt.
Vrienden zullen je vragen over je geheim, omdat je er zo goed uitziet. Persoonlijke voeding is in dit geval de sleutel. Iedereen is anders, daarom is elk lichaam uniek. Het samenstellen van het beste persoonlijke dieet voor jou is vaak een lange zoektocht.
Als je eenmaal voelt wat goede voeding voor je kan doen, zul je zo blij zijn en je zo goed voelen.
Dit is ook de reden waarom voedselhypes en diëten niet werken. Er is geen standaard dieet of wondermiddel dat voor iedereen werkt.
Leer luisteren naar je lichaam en ontdek welk dieet voor jou geschikt is, dat is de oplossing.
En ik zal er zijn om je te helpen het te vinden. Klik hier voor een prijslijst.

Onderwijs:

  • Nutrition and Dietetic,
  • Bachelor in gezondheidswetenschappen
  • Orthomoleculaire voeding
  • Orthomoleculaire Detox Coach
  • Verschillende trainingen op het gebied van hormonen en darmen

Meer en meer sta ik er versteld van hoeveel ambitieuze, ondernemende vrouwen zich niet zo goed voelen. Moe, uitgeput of depressief en met allerlei vage symptomen. Er is zoveel dat je eraan kunt doen met het juiste dieet en levensstijl. Je energiek en gezond voelen is de basis van je dagelijkse geluk. Je straalt uit wat je echt waard bent.