Jeugd | Yuwa

Jeugd

Bewegen is voor kinderen vandaag de dag niet meer zo vanzelfsprekend. Ze spelen minder buiten en brengen meer tijd voor de TV en computer door. Toch is bewegen essentieel om voor een gezonde ontwikkeling en het behoud van een gezond gewicht. Plezier (leren) hebben in bewegen is bepalend voor beweeg gewoonten op latere leeftijd. Onze lessen kunnen hierin een belangrijke bijdrage bieden.

Met de Ooievaarspas korting tot 100 %!

1x per week sporten is gratis!

Wij bieden de volgende lessen:

JudoJudo vanaf 4 jaar
Judo is speciaal uitgevonden voor zijn opvoedkundige waarde. Judo is uitermate gezond voor lichaam en geest. Daarnaast is het ook goed voor de weerbaarheid van de beoefenaar. De judolessen bij Yuwa zijn een goede combinatie van lekker bewegen en plezier hebben. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van het kind.

Jiu-Jitsu/zelfverdediging vanaf 14 jaar

Fitness Bootcamp Kids vanaf 10 jaar
Lekker bewegen op een speelse manier. De bootcamp bestaat uit fitnessoefeningen speciaal gericht op het trainen van het nog in ontwikkeling zijnde lichaam van kinderen maar deze bootcamp is vooral fun!

Zumba Kids vanaf 6 jaar
Dansen op heerlijk opzwepende Latijns-Amerikaanse dansmuziek. Lekker bewegen en vooral veel plezier staan centraal in deze leuke Zumba-lessen.

Links: rooster en tarieven.