Jeugd van 4 tot 17 jr | Yuwa

Jeugd van 4 tot 17 jr

Bewegen is voor kinderen vandaag de dag niet meer zo vanzelfsprekend. Ze spelen minder buiten en brengen meer tijd voor de TV en computer door. Toch is bewegen essentieel voor een gezonde ontwikkeling en het behoud van een gezond gewicht. Plezier (leren) hebben in bewegen is bepalend voor beweeg gewoonten op latere leeftijd. Onze lessen kunnen hierin een belangrijke bijdrage bieden.

 

VarioPower

jeugd judo

Jeugd Fitness- Bootcamp

Laat je zoon/dochter kennis maken met ons jeugdaanbod. Door jaren ervaring hebben we gemerkt dat de start lastig kan zijn. Het regelmaat, nieuwe mensen om je heen en sporten. Je zoon/dochter kan dmv een proefles kennismaken met de (al) Yuwa leden, de oefeningen, de docent en het bewegen. Het huiselijke en vertrouwde gevoel kan groeien en het beweegplezier laat zich zien.

 

Keuze uit:

JeugdFitness dinsdag 18:00 – 18:55 uur voor 13 t/m 17 jr.

De jeugdFitness bestaat uit fitnessoefeningen speciaal gericht voor tieners. De training is FUNctioneel! Geen competitie en iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau. Versterk je spieren, verhoog je stabiliteit en verbeter je conditie, concentratie, houding en slaap!

Bewegen is belangrijk voor tieners. Het biedt ontzettend veel voordelen en is een onmisbaar onderdeel van een gezond leven.

jeugd fitness

 

 

 

 

 

 

 

KidsFit donderdag 17.15 – 18.10 voor 8 t/m 12 jr. 

Lekker bewegen op een speelse manier. De bootcamp bestaat uit fitnessoefeningen speciaal gericht op het trainen van het nog in ontwikkeling zijnde lichaam van kinderen!

Jeugd Fitness- Bootcamp

 

 

 

 

 

 

 

 

Judo zaterdag 10:00 – 11:55 uur voor 4 – 17 jaar

Judo is speciaal uitgevonden voor zijn opvoedkundige waarde. Judo is uitermate gezond voor lichaam en geest. Daarnaast is het ook goed voor de weerbaarheid van de beoefenaar. De judolessen bij Yuwa zijn een goede combinatie van lekker bewegen en plezier hebben. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van het kind.

jeugd judo

 

 

 

 

 

 

Heb je een Ooievaarspas? Neem dan even contact op via 070 3671750.

Met de Ooievaarspas korting tot 100 %!

1x per week sporten: geen eigen bijdrage!

 

Links: rooster en tarieven.