Khagaya Yoga Dance zaterdag 14 oktober van 18.30 tot 20.30 uur

Khagaya Yoga Dance zaterdag 14 oktober van 18.30 tot 20.30 uur

Als eerste keer werkt Yuwa samen met Khagaya Yoga. We hebben beide dezelfde visie en onze harten stralen wanneer we mensen mogen begeleiden naar een meer kwalitatief leven. Kristel doet dit dmv healing en dans en Yuwa dmv beweging. Door de handen in 1 te slaan gaan we mooie processen in gang zetten!

Ben jij klaar voor een meer kwalitatief leven?

Verminder stress en pijn en verhoog het plezier

en de ‘pleasure of living in your body’

Het leven kan je soms in een emotionele achtbaan storten en deze emoties hebben een effect op je lichaam en alle lichaamsprocessen. Wanneer je je emoties negeert, er geen expressie aan geeft, dan bestaat de kans dat ze naar binnen slaan met alle gevolgen van dien. Je kan er ziek van worden, je gestrest gaan voelen, aankomen in gewicht, je down voelen en slaapproblemen ontwikkelen, en soms is yoga alleen gewoon niet genoeg…

Jezelf de ruimte geven die emoties non-verbaal tot uitdrukking te laten komen via je lichaam, je laten meevoeren op muziek, via yoga- en dansbewegingen en er doorheen ademen, is een van de meest helende practices die ik ken en ik kan haast niet wachten dit met je te delen!

Khagaya Yoga® Dance is een uniek bewegingsconcept voor body, heart, mind en spirit. Terwijl je je laat meevoeren op diverse soorten muziek, volg je de natuurlijke weg van je lichaam, in je eigen tempo en op je eigen manier via yoga- en dansbewegingen.

Dans je gezellig mee?

Let’s go Dancing through Life:)

KhagayaYogaDance-FlyerNL_1119

Schrijf je hier in

* Let op, je dient eerst een account aan te maken voor je je kan aanmelden op Kristel Khagaya haar website.
* Hier zitten geen kosten aan verbonden en je komt niet op een email lijst. Je hebt dus alleen een account om je aan te melden.