Agenda en Nieuws

Yuwa Agenda & Nieuws

Yuwa is gesloten op 2e pinksterdag

Beste Yuwa vrienden,

Over 3 weken is het zover! Dan assisteren Agnes, Jenny en Resi een week tijdens de Wereld Fitness Conventie in Los Angeles. Ze hebben taken als ‘room monitor’ zodat ze zowel tijdens hun vrijwilligerswerk als de vrije uren lezingen en workshops kunnen volgen.

De reacties n.a.v. de enquête waren hartverwarmend. Wat fijn dat jullie zo enthousiast zijn dat wij op deze manier kunnen bijscholen en nieuwe kennis en ideeën op doen. We gaan dit natuurlijk dagelijks in praktijk brengen EN ook met jullie delen tijdens verschillende extra activiteiten.

Maar…  We gaan jullie ook een beetje meenemen naar LA via Facebook kun je onze avonturen volgen. Heb je geen account? Tip: Je kunt ook een account aanmaken zonder verder zelf actief te zijn op Facebook. Bekijk alvast onderstaande video voor een impressie van dit unieke evenement.

Zoals aangegeven is Yuwa dan deze week (24-6 t/m 4-7) beperkt geopend en zijn er veel minder lessen dan normaal. Tijdens de Cardio-Fit uren trainen de groepen zelfstandig (zie rooster). Joost en Marius zorgen voor het openen en sluiten en natuurlijk voor de koffie.

Alvast bedankt voor de medewerking!
Resi Hoogendam

Openingstijden & Rooster
Aanmelden voor onze (twee)maandelijkse nieuwsbrief

Vragen?
Yuwa is nu ook bereikbaar via WhatsApp: 0683857067
Telefonisch contact: 070 3671750