Agenda en Nieuws | Yuwa

Agenda en Nieuws

Yuwa Agenda 2022

Zie hier het rooster/openingstijden.

Hier vind je de Yuwa agenda op datum. Scrol naar beneden voor meer workshops!

 

Yuwa Leefstijlcafé Sleutel naar Geluk

Vrijdag 7 oktober 2022 van 19.00 tot 21.30 uur.

Meer info zie je hier: https://www.yuwa.nl/index.php/sleutel-naar-geluk/

Leefstijlcafé Sleutel naar geluk pdf-page-001

  aanmelden button

 

Get Together Day – 9 oktober 2022 van 11.00 tot 16.00 uur

We weten als geen ander hoe fijn het is om gezien en gehoord te worden. In onze huidige maatschappij staat iedereen continue aan. We rennen, vliegen en sprinten van de ene plek naar de andere. Altijd maar bezig met wat komen gaat, waardoor het moment waarin je NU leeft onopgemerkt voorbij gaat.
We zijn vaak met mensen, maar toch alleen. We zien dagelijks mensen, maar worden zelf niet écht gezien. Er wordt naar je geluisterd, maar écht gehoord wordt je niet. In deze drukte ben je samen met andere, maar er is geen échte verbinding. Terwijl we hier allemaal veel behoefte aan hebben. 

Deze dag staat verbinding centraal. We zijn vaak met mensen, maar toch alleen. We zien dagelijks mensen, maar worden niet écht gezien. Er wordt naar je geluisterd, maar écht gehoord wordt je niet. Dit komt omdat iedereen zo druk is (vooral druk in het hoofd). Altijd maar bezig met wat komen gaat, waardoor het moment waarin je NU leeft onopgemerkt voorbij gaat. Op deze dag gaan we de verbinding écht aan, met jezelf en met de andere. Een team van 6 powervrouwen slaan de handen in één om een verbindende, veilige en fijne dag te maken op 9 oktober 2022. Aanmelden via info@yuwa.nl.

Get Together day

 

 

 

 

 

 

Wat maakt je blij, gezond en verbind de mensheid met elkaar?

Precies, DANSEN!

Iedere maandag is er van 20.30 tot 21.30 uur Tango en Latin les bij Yuwa Leefstijlclub.

Na de lessen is er tot 23.30 uur vrij dansen. Je kan al je combinaties nog oefenen en in verbinding komen met je mede dansers onder het genot van een hapje en drankje.

Hoe komen Tango en Salsa toch bij elkaar? Ja je ziet het niet vaak, maar Tango Centro en Unique Latin hebben dezelfde insteek, namelijk dansen vanuit het hart. 2 dansende mensen worden 1 op de dansvloer. Hoe leuk dat je op deze avonden Tango en Latin meer kan leren dansen.

De vrij dans avonden zijn €6,00 euro. Aanmelden is niet nodig.

Tango salsa salon

 

 

 Van keuzevrijbijmij de Nieuwe Wereld Ondernemers 19 oktober

Maandelijks organiseert Keuze Vrij Bij Mij de nieuwe wereld ondernemers. Yuwa Leefstijlclub is daar de lokale locatie voor in Den Haag.

logo kvbm

Van crisis naar kansen

Jij ziet waarschijnlijk ook dat wereldwijd de centralisatie van macht en controle steeds verder toeneemt. De plannen voor een ‘central bank digital currency’ en een Europese digitaal identiteitsbewijs gaan ook jou als zelfstandig ondernemer treffen. We leven in een tijd waarin we van crisis naar crisis lijken te gaan. Maar zoals elke ondernemer weet bied een crisis ook kansen. Dat is waar we met Keuze Vrij Bij Mij op focussen.

Hoe gebruiken we deze tijd om een wereld te bouwen met juist meer vrijheid, meer vertrouwen en meer autonomie? Wij geloven dat we door middel van verbinding

en creativiteit de wereld kunnen creëren die we wél willen. Daarom bouwen we dit netwerk van nieuwe wereld ondernemers. Sluit jij ook aan?

NWO

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewust Verbonden Ademwerk groepssessie vrijdag 14 oktober en

zaterdag 29 oktober 2022

De zaal ’t hart van Yuwa mag een prachtige ademwerk groepssessie ontvangen. De zaal is magisch en daar past een magische ademsessie goed bij.

Aanmelden voor 14 oktober bij: nathgerards68@gmail.com
Aanmelden voor 29 oktober bij: auroramarcia@hetnet.nl

inspirerend verbonden ademwerk

Open your hart to love ademwerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer info zie: https://namaya-yoga.nl/losse-workshops-en-ademweekend-informatie-en-data/

 

 

 

 

Van Stress naar Geluk

Veel mensen zijn zich niet bewust van chronische stress, maar dit is een gevaarlijke ontwikkeling vanwege de vele mentale en fysieke problemen. Het is daarom belangrijk om dit tijdig te herkennen en te keren.

Heb jij last van b.v. slaapproblemen, vermoeidheid, gewichtsschommelingen, darmklachten of hoofdpijn?
Grote kans dat stress daarvan de oorzaak is. Gebaseerd op de opleiding stressologie en geput uit eigen ervaring hebben wij – Joyce Hendriks (ademtherapeut) en Sylvia van Koppen (stressoloog) –  een cursus ontwikkeld met een stappenplan, waarbij je inzicht krijgt in jouw stressklachten en bieden jou oplossingen.
We geven inzichten, ademhalingsoefeningen en leefstijltips om stress te verlagen voor een gelukkiger leven!

Aanmelden bij: info@scanyourhealth.nl

Definitieve FLYER Van Stress naar Geluk-page-001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdagse Muziek Cirkel 22 oktober 2022

 

Iedere een na laatste zaterdag van de maand organiseert Yuwa Leefstijlclub de Zaterdagse Muziek Cirkel van 13.30 tot 15.00 uur.
De eerst volgende en daarbij de aller eerste is 22 oktober 2022.

Zaterdagse muziek cirkel flyer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met haar aanstekelijke enthousiasme leidt zij ons de onbegrensde wereld van klank en ritme in. Iedereen kan op zijn eigen muzikale vertrekpunt instappen. Op je nu wel of geen muziekinstrument hebt leren spelen, je kan altijd samen muziek maken. Er is weinig wat zo veel plezier en verbinding geeft als dat!

Aanmelden is niet nodig. Voel je vrij om te komen.

 

 

 

Zouk Tribe 5 november 2022 van 19.45 tot 01.30 uur

Zouk Tribe

 

 

 

 

 

 

 

Kom Zouk dansen op de geweldige locatie van Yuwa! Iedereen en alle stijlen zijn welkom op een ruime en sfeervolle locatie te Den Haag. Iedere 1e zaterdag van de maand op deze nieuwe locatie zijn jullie welkom om Braziliaanse Zouk te dansen.

De beste Zouk muziek wordt verzorgd door DJ’s Zensy en Zoukerro. Er is een danszaal met goede vloer van hout en separaat lounge gedeelte. Gratis ongelimiteerd fruit water!

Yuwa staat voor vriendschap, verbinding en een geïntegreerde aanpak van lifestyle. We hopen dan ook dat hier een diverse groep Zouk dansers elkaar kunnen treffen.

Gratis parkeren! De locatie is 20 minuten fietsen vanaf het centrum van Den Haag.
LET OP: zorg dat je je auto OP HET OOG LEEG en zonder waardevolle spullen achterlaat.

📌 PROGRAM:
⁞ begin 21:00
⁞ end 01:30

📌 PROGRAM:
⁞ entrance fee €12,50
⁞ cash & card
⁞ student card = €5 discount
⁞ no reservation required

📌 ADDRESS & PARKING:
⁞ Yuwa Sports
⁞ Kortestede 2C
⁞ 2543 VK Den Haag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Download onze info flyer

Openingstijden & Rooster
Aanmelden voor onze (twee)maandelijkse nieuwsbrief

 Vragen?
Yuwa is nu ook bereikbaar via WhatsApp: 0683857067
Telefonisch contact: 070 3671750