Lente: perfecte tijd voor een korte detox

Lente: perfecte tijd voor een korte detox

De lente is begonnen.

 

Het seizoen van nieuw leven en een nieuwe start. Hoe START jij het nieuwe begin?

Symbolisch gezien staat de Lente voor een reset. Daarom moedigen zowel Ayurveda als de Chinese Geneeskunde je aan om juist in de Lente te reinigen met een (korte) detox.

 

Dit doe je door je lichaam natuurlijke en voedzame voeding, ontspanning en beweging te geven.
Even over dat natuurlijke voedzame voeding…
De grond waarop we groente verbouwen is minder rijk aan voedingsstoffen, omdat er kunstmatige kunstmest over gegooid wordt en het geen variatie meer kent van verschillende gewassen. Al het bestrijdingsmiddel zorgt er ook nog eens voor dat de grond minder vruchtbaar is.

Dit houdt in dat wij minder mineralen en vitamine binnen krijgen en daardoor aanvulling van groot belang is. Let op, het is aanvulling, dus naast je gezonde voeding!

Voor de DETOX adviseren wij de GREENS.

Beyuna Greens bestaat uit Chlorella, S-Acetyl-Gluthation en Nu-FLOW® als vulmiddel. Chlorella is een zoetwater alg dat het natuurlijke afweersysteem ondersteunt.* Beyuna Greens is Clean Label, dit houdt in dat het supplement geen synthetische vul-, hulp- of kleurstoffen bevat.

Beyuna Greens heeft bovendien een plantaardige capsule, waardoor het product 100% veganistisch is.

 

Lees hieronder meer over de Greens.

Detox Greens

 

De lente is dus een prachtige tijd om een korte DETOX in te lassen. Ter ondersteuning kun je de Greens gebruiken en eventueel ook probiotica.
Wil jij deze prachtige schoonmaak? Neem contact met ons op via info@yuwa.nl of app naar 06 16598065.