50+ Fit | Yuwa

50+ Fit

Als je ouder wordt veranderd er veel in je lichaam. Hoe blijf je fit en gezond? De basis? Goed gedoseerd blijven bewegen, gevarieerde en gezonde voeding en een ontspannen instelling.

Lichamelijke klachten, ontstaan door weinig of eenzijdig bewegen, verdwijnen vaak al met eenmaal per week rustig trainen. Belangrijk is de juiste opbouw, eventueel in overleg met arts of fysiotherapeut.

Elke week  1 of 2 uurtjes sporten werkt al. Actuele onderzoeken hebben aangetoond dat actieve mensen een 2/3 lager risico hebben om vroegtijdig te overlijden aan hart- en vaatziekten. Het is dus de moeite waard om in beweging te komen. Daarbij hoef je niet tot het uiterste te gaan. Regelmatig rustig bewegen en sporten werkt beter dan af en toe heel intensief.

Begin vandaag al, want vandaag is de eerste dag van de rest van je leven.

Wij bieden verschillende lessen voor 50. 60, 70 EN 80 plussers. De leeftijden staan niet altijd bij de lessen vermeld omdat vooral belangrijk is hoe (oud of jong) je je voelt en de gemiddelde leeftijd bij ons relatief hoog is.

Neem contact met ons op via info@yuwa.nl of 070-3671750 om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA