Nieuwe Wereld Ondernemers van KVBM bij Yuwa Leefstijlclub

Nieuwe Wereld Ondernemers van KVBM bij Yuwa Leefstijlclub

Nieuwe wereld ondernemers bij Yuwa KVBM

Bij Nieuwe Wereld Ondernemers staat verbinding en creativiteit centraal.

Daarom ontmoet je bij deze bijeenkomst op een laagdrempelige en leuke manier andere gelijkgestemde ondernemers. Je leert elkaar echt kennen. Daarbij ontdek je en deel je nieuwe initiatieven, ondernemersuitdagingen en succesverhalen.

De creativiteit wordt gestimuleerd door inspirerende sprekers, interactieve workshops, bijzondere locaties of speciale activiteiten. En natuurlijk door het mooie gezelschap van wakkere ondernemers.

De bijeenkomst is incl. koffie en thee.

 

21 september 2022
19.00 – 22.00
Kortestede 2-C, 2543 VK Den Haag

 

Van crisis naar kansen

Jij ziet waarschijnlijk ook dat wereldwijd de centralisatie van macht en controle steeds verder toeneemt. De plannen voor een ‘central bank digital currency’ en een Europese digitaal identiteitsbewijs gaan ook jou als zelfstandig ondernemer treffen. We leven in een tijd waarin we van crisis naar crisis lijken te gaan. Maar zoals elke ondernemer weet bied een crisis ook kansen. Dat is waar we met Keuze Vrij Bij Mij op focussen.

Hoe gebruiken we deze tijd om een wereld te bouwen met juist meer vrijheid, meer vertrouwen en meer autonomie? Wij geloven dat we door middel van verbinding en creativiteit de wereld kunnen creëren die we wél willen. Daarom bouwen we dit netwerk van nieuwe wereld ondernemers. Sluit jij ook aan?

 

Meer info:

https://welkom.keuzevrijbijmij.nl/evenement/ondernemersbijeenkomst-den-haag/