Leefstijlthema’s | Yuwa

Leefstijlthema’s

Yuwa wilt leden en/of niet leden meer bieden dan het trainen in groepsverband met intensieve begeleiding, voeding en/of figuurcorrectie. Hierdoor hebben wij de leefstijlthema’s. Tijdens zo een leefstijlthema wordt een bepaald onderwerp onder de aandacht gebracht, zodat jullie meer informatie krijgen over trainen, het lichaam, voeding enz.

Een leefstijlthema duurt enkele weken, waarin verschillende activiteiten plaats vinden. Yuwa verbindt mensen en vindt samenhorigheid belangrijk. Dit is een reden dat er vaak bij een leefstijlthema een leefstijlcafé zit. Tijdens zo een leefstijlcafé krijg je informatie over het onderwerp en zal de gezelligheid en samenhorigheid er van zelf sprekend bij zitten (de Yuwa sfeer).

Door onze experts op het  gebied van trainen, bewegen en het lichaam worden de leefstijlcafés en verdere informatie verzorgt en door onze voedingsexpert Chermaine wordt er een lezing/workshop gegeven in het thema. Haar motivatie, enthousiasme en kennis maken de lezing/ workshop de moeite waard om er naar toe te gaan.

Yuwa wordt omgetoverd tot het thema. Alle activiteiten vinden in Yuwa plaats (zo niet dan geven wij dit aan).

Houdt het in de gaten op de site en op facebook.