Over Yuwa | Yuwa

Over Yuwa

Yuwa Leefstijlclub bestaat in maart 2017 al 65 jaar! Ooit gestart als Judo school, zijn wij in de loop der jaren uitgegroeid tot meer dan alleen maar een sportcentrum. We vinden het belangrijk jou te helpen en te motiveren gezonder te leven. En dat gaat verder dan 1 of 2 keer per week komen sporten. Iedereen weet wel dat bewegen gezond is. Maar hoe pas je dit nu in je eigen leven toe? Jong en oud, man en vrouw, ervaren sporter en beginner, mensen met gezondheidsklachten, wij hebben voor iedereen een passend programma. Kijk eens bij ons aanbod voor een overzicht van de mogelijkheden.

En omdat bewegen niet alleen een must is maar ook ontspannend en gezellig is, vind je bij ons een sfeervolle bar en ontspanningsruimte met heerlijke massagestoel. Je voelt je meteen thuis. Hier drink je de lekkerste koffie van Den Haag of een gezonde vers gemaakte smoothie.

Dus kom gerust eens langs of bel 070-3671750 voor meer informatie en/of een afspraak. In een gratis adviesgesprek helpen wij je graag bij het maken van een beweegplan dat bij jou past. 

Lees meer over eigenaresse Resi Hoogendam.

Ons Yuwa team stelt zich graag aan je voor:

Jenny: 

 

Agnes: