Small Group PT – LEKKER in je VEL – | Yuwa

Small Group PT – LEKKER in je VEL

!! NIEUW !!

SMALL GROUP PT PROGRAMMA

LEKKER IN VEL

Small Group PT programma lekker in je vel

 

ERVAAR JIJ STRESS en voelt het alsof je GEVANGEN ZIT IN JE EIGEN HOOFD?

Heb je het gevoel dat JE GELEEFD WORDT, doordat je voor iedereen zorgt, maar JEZELF VERGEET?

Wil jij weer LEKKER IN JE VEL KOMEN, MEER LEVENSLUST hebben en ZELFVERZEKERD door het leven gaan?

Ga jij voor TRAINING OP MAAT in KLEINE GROEPJES met PERSOONLIJKE PROFESSIONELE BEGELEIDING?

Ben jij klaar voor de NIEUWE STRALENDE IK?

 

DAN IS DIT PROGRAMMA ÉCHT VOOR JOU!

 

Neem jij NU de stap om jezelf ÉCHT op nummer 1 te zetten?

Door onze jarenlange ervaring met het begeleiden van leden naar een gezonde(re) levensstijl weten we dat het lastig is om de eerste stappen te zetten.
Graag willen we jou hierbij helpen.

Web actie knop inschrijven

 

Woensdag 7 september 2022 start er een nieuwe groep !!
Er zijn maximaal 6 plekken beschikbaar, vol=vol!

Het aantal mensen in Nederland met vermoeidheidsklachten en/of depressieve klachten groeien met het jaar. In 2020 had 17% van de bevolking depressieve klachten en wel 31% vermoeidheidsklachten. Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving en sinds 2 jaar is dit alleen maar meer geworden.
Werkdruk, druk vanuit de samenleving, mantelzorg, prestatiedruk en de 24/7 maatschappij brengt ons in een stressvolle situatie. Wat vroeger een wild dier was, is nu de moderne maatschappij. We leven veel vanuit ons hoofd en ons lichaam volgt. Volgens ons zou dit andersom mogen gaan, het lichaam verteld en het hoofd voert uit.

In dit programma word je bewust van je adempatroon en de belangen van een gezonde ademhaling, kom je meer te weten over slaap, bioritme, houding, beweging en wordt je je bewust van al je aannames, patronen, overtuigingen en handelingen. Door de kennis en bewustwording ontstaan er positieve en blijvende veranderingen! Ben jij klaar voor je Nieuwe Stralende IK?

 

Bekijk de video met uitleg over het Small Group PT programma.

Hoe ziet het programma eruit:

Iedere woensdag van 09.30 tot 10.25 uur starten we met 15 minuten leefstijltips omtrent (weer) lekker in je vel komen.
Hierin ontvang je praktische en direct toepasbare leefstijltips hoe jij de regie over jouw leven weer in handen kunt nemen, hoe je meer energie en zelfvertrouwen kunt krijgen en hoe je uit je hoofd in je lichaam kunt komen. Door de jaren heen hebben we veel kennis opgedaan en velen leden geholpen naar een gezond lichaam en mind.

Er zullen ook thuis opdrachten bij komen, zodat je alle geleerde kennis direct in de praktijk toepast. Hierdoor ga je het in je leven integreren, zodat je je leefstijl veranderd op een positieve en blijvende manier.

Hierna trainen we 40 minuten op een Total Gym Gravity. Iedereen traint op 1 apparaat, zodat de training rustig en productief verloopt. De training is gemaakt op de groep en een ieder traint op zijn of haar niveau.

Met je groep kom je in een community. Hierin kun je elkaar motiveren, stimuleren en verbinden. De trainster deelt hierin alle info, zodat je alle kennis nogmaals kunt lezen.

Omdat wij veel meer zijn dan een sportcentrum krijg je de kennis over je mentale, emotionele en fysieke gezondheid. Door deze benadering pakken we de gezondheid in al zijn aspecten aan en gebeurt er een daadwerkelijke leefstijl verandering!

Meerdere zijn je al voorgegaan.
Zij ervaren:

* Meer energie
* Meer structuur en regelmaat in hun leven
* Meer levensvreugde en levenskwaliteit
* Bewegen soepeler
* Meer rust en ontspanning
* Zijn centimeters kwijt rond hun middel
* Hebben meer kracht

Web actie knop inschrijven

 

Ik zeg JA tegen mezelf en ik ga de beste investering in mijzelf maken!