Wat anderen zeggen | Yuwa

Wat anderen zeggen

Leden van Yuwa geven aan hoe ze bij ons terecht zijn gekomen en

wat hun ervaring is.

 

 

 

 

 

 

Bij alle andere sportscholen veranderde ik van sporter in sponsor. Yuwa heeft het tegenbewijs gebracht! Ik kom wekelijks met plezier naar de trainingen.

 

Ofelia volgde het START programma en gaat door!

 

 

 

 

 

 

 

ervaring Nico

 

 

 

 

 

 

 

“Ik ben een heel ander mens geworden door het bewegen bij Yuwa Leefstijlclub. De veelzijdigheid, de vriendschappelijke sfeer en professionele begeleiding is uniek en fijn!”

Nico Nuytenmans volgende in 2020 het START programma en is doorgegaan! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Promotie Ahmed E

 

 

 

 

“Het maakt mij zo gelukkig! Ik ben in tijden niet zo gelukkig geweest als nu en dat komt door de fijne sfeer bij Yuwa Leefstijlclub en mijn sportmaatjes!”

Ahmed Eldesoky – volgde het 8 weken START programma –

 

 

 

 

 

 

 

Testimonial Jenny van Kuik

 

 

 

 

 

Jenny van Kuik

Volgende het 8 weken START programma.

Door mijn man ben ik bij Yuwa terecht gekomen. Ik heb nu veel meer bewustwording over mijn gezondheid en daardoor minder rugklachten, een betere houding en verminderde middelomtrek.

 

 

 

 

 

 

 

Testimonial Jeanne

 

 

 

 

 

Jeanne Harteveld

Volgde het 8 weken START programma samen met haar schoonzus en vriendin Door.

“Dit is de beste keuze die ik tot nu toe gemaakt heb! Ik kan weer veel meer en ervaar meer kwaliteit in het leven!”

 

 

 

 

 

 

Evaring Monica small group fitness

 

 

 

 

Monica van der Hoorn
Volgde het Small Group PT programma – Gezond in Beweging-
Nu beleeft ze plezier, vooruitgang en effect van het trainen.

 

 

 

 

 

 

 

Ik dacht dat ik het nooit zou kunnen, maar Yuwa heeft mij laten zien dat ik het KAN!

Yuwa was voor mij net als de Mont Ventoux. Een enorme berg om aan te beginnen. Maar als je dan begint en je ervaart het als een aankomen bij de top… Een feestje!! Om trots te zijn op jezelf en dan volhouden en door blijven gaan. Mijn positieve ervaring is de blijheid, enthousiasme van de instructeurs die er voor zorgen dat ik mijn motivatie niet in de prullenbak gooi!! Blijdschap en minder kilo’s is het resultaat! Bij binnenkomst weten ze je naam. Je bent geen nummer. Dat is een fijn gevoel. Trudy.

 

Ervaring mevrouw m met startprogramma fitness

Mevrouw M.
Volgde het Start Programma van 8 weken lang.
Van niet slapen en een verminderde kwaliteit is ze naar wel slapen en stralend door de dagen heen gegaan!
Iedere week komt ze met een glimlach binnen, staat ze zelfverzekerder, rechter op en heeft ze Yuwa vriendschappen gemaakt.

 

 

 

Door de kennis en toegewijde inzet van Jenny ging mijn gewicht inderdaad naar beneden

Vind hier een schrijven van hoe ik de afgelopen 8 weken de persoonlijke begeleiding om af te vallen heb ervaren. Maar het is niet alleen afvallen wat speelt. Het is tevens je leven veranderen. Als je dat wilt tenminste. Onder begeleiding van Jenny Spaargaren van de sportschool Yuwa ben ik ruim 5 kg afgevallen naar rond de 93.5 kg. Tevens is mijn buikomtrek is afgenomen met 4cm. Dit lijkt niet veel maar je moet het denk ik in perspectief ten opzichte van het gewichtsverlies zien. Al deze ontwikkelingen vind ik een geweldige ervaring en het nagestreefde doel (< 96 kg) is meer dan behaald. Het geeft me een voldaan gevoel in mijn leven.

Ik stond best sceptisch in het geheel en had het niet verwacht dat deze begeleiding zou gaan werken. Ik had al best veel zelf geprobeerd maar was steeds teleurgesteld. Door de kennis en toegewijde inzet van Jenny ging mijn gewicht inderdaad naar beneden. Ik was aangenaam verrast. De uitleg over je eetpatronen, levensstijl en aanverwante aspecten werden zorgvuldig besproken via internet/cam  (Zoom) sessies. Door het veranderen van je eetpatroon, meer te bewegen en anders te gaan denken kom je uit je impasse waarin je zit. Voor mij was het een cruciaal aspect een antwoordt te vinden tegen het dagelijkse hongergevoel en obsessieve neiging meer te gaan eten. Vaak doen we dit door “suiker verslaving”, stres of uit gewoonte. Door Jenny kwam ik tot dit inzicht en ben mijn levensstijl daardoor gaan veranderen. Blijvend! En dat is een grote sleutel volgens mij. Het doel om jezelf ten goede te veranderen voor een prettiger levensloop. Tevens hoop ik door mijn nieuwe levensstijl, door ander voedsel te nuttigen als voorheen en meer te sporten/bewegen, verder te kunnen afvallen naar rond de 90 kg.

Dank je wel Jenny voor je inzet, kennis, ervaring en vriendelijke begeleiding! Indien mensen mij zouden vragen waardoor ik ben afgevallen en gelukkiger bestaan heb gekregen zou ik jou aanbevelen als consultant voor hetzelfde doel. Nogmaals bedankt Jenny!!

Groeten Luuk

 

Een prachtige review van Luuk. 8 weken lang heb ik hem via zoom mogen begeleiden naar een gezondere leefstijl voor meer kwaliteit van leven. Zoals je kunt lezen met resultaat!!! 

Woon jij net als Luuk niet in de buurt van Yuwa, maar wil jij ook onze professionele begeleiding om nu wel écht je leefstijl positief  te veranderen? 
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Ervaring Tonnie Small Group fitness

Tonnie Blokpoel
Volgde het Small Group PT programma – Gezonde buikomvang –
Ze sport al een lange tijd bij Yuwa en juist dit programma heeft haar nog meer geleerd over beweging, lichaamshouding en heeft ze vooruitgang geboekt met haar doelstelling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vriendschap (Yuwa = Japans voor vriendschap) staat bij Yuwa hoog in het vaandel.

De trainingen zijn in kleine groepjes met intensieve begeleiding. Door de prettige en open sfeer voel je je snel op je gemak en ontmoet je gelijkgestemde sportmaatjes. Hieruit ontstaan regelmatig vriendschappen en ondernemen leden ook buiten Yuwa activiteiten met elkaar. Hoe leuk is dat!

Zo zijn Bea en Marjan al meer dan 20 jaar lid. Zij hebben elkaar bij Yuwa ontmoet en trainen nog altijd met plezier samen.

 

Door de gezelligheid, het behalen van individuele doelen en de begeleiding van professionele trainers zijn sommige leden meer dan 30 jaar lid. Zo is Adriaan al meer dan 25 jaar lid. Hij trainen elke week nog met plezier.

 

 Ervaring van Marjan:

Wat ik heb ervaren is dat je als nieuw lid direct opgenomen wordt in de groep. Er wordt aandacht aan je besteed en je beweegt op je eigen niveau.

Koffieleuten

Iedere maandag en donderdag ochtend traint er een groep mee met de CardioFit. Deze groep heeft elkaar ontmoet bij Yuwa e

n zijn een hechte groep geworden. Tijdens de training wordt er goed getraind en natuurlijk gelachen. Na de training blijven ze een heerlijk kopje koffie drinken om de training gezellig af te sluiten.

 

 

 

 

Ervaring van Latifa:

 

Sinds mei 2015 ben ik lid van Yuwa. Ik kreeg toen een folder van Yuwa van mijn fysiotherapeut met het advies om te bewegen onder begeleiding van

 professionele trainers. Ik heb veel positieve ervaringen. Het belangrijkste is dat ik meer inzicht heb gekregen in mijn lichaam, voeding en mijn gezondheid. Ik ben gemotiveerd door Yuwa om gezonder te leven. De vriendelijke sfeer van Yuwa spreekt mij erg aan. Het is een ander soort sportcentrum met veel mogelijkheden van beweging dat bij je past. Je krijgt begeleiding en aandacht voor verbeteringen van je gezondheid. De sfeer in Yuwa is altijd gezellig en vriendelijk!

Iedere vrijdag ochtend doe ik mee aan de Hatha Yoga. Na de les blijven we gezellig koffie drinken en heb ik het gezellig met de andere. De groep is zo leuk dat we zelfs om de zoveel tijd met zijn alle buiten de sportschool om een hapje gaan eten. Om de groep nog gezelliger te maken zouden we er wel wat mensen bij willen hebben.

 

 

Ervaring van Cetin:

2 jaar geleden ben ik bij Yuwa gekomen via de fysio. Ik zat bij de fysio, omdat ik hersenschade had opgelopen. Daardoor moest ik weer veel dingen oefenen, zo ook mijn conditie. Nu train ik gemiddeld 4 keer per week met plezier en is mijn conditie goed verbeterd, waar ik ontzettend blij en dankbaar mee ben!

 

Ik dacht voor een korte tijd te blijven, maar vind het veel te leuk!

In april 2015 na een knieblessure begon ik met trainen bij Yuwa met als enig doel de soepelheid en spierkracht in mijn benen terug te krijgen. Daarna zou ik weer stoppen, want ik had geen sportschool nodig (vond ik). Maar naast het herstel van mijn benen verbeterde ook mijn conditie, verdwenen langzaam maar zeker mijn zwembandjes en werd mijn metabolische leeftijd lager, ook leuk! Er bleken op de meest onverwachte plekken zich spieren te ontwikkelen die een positief effect hebben op mijn figuur. De meest positieve ervaring is lastig, want ik heb er zo veel. Maar de sfeer, vriendschap en saamhorigheid zijn geweldig. Daarnaast de leuke activiteiten die worden georganiseerd, de buitentrainingen, strandtrainingen en het kampeerweekend! Coby.

 

 

Ik ben echt aan het afvallen door de stimulans van de trainers!

Mijn doel is afvallen en mijn conditie verbeteren met goede begeleiding. Door een advertentie op internet ben ik in contact gekomen met Yuwa en mij ook 9 weken geleden lid gemaakt. Van alle trainingslessen maken de trainers een gezellige, toch zeer effectieve training. Er is genoeg variatie, dus voor ieder wat wils. Ik heb het er prima naar mijn zin en voel me er thuis! De leuke spontane trainers (top), goede begeleiding en de voedings-app ernaast zijn heel stimulerend allemaal. Hierdoor ben ik ook echt aan het afvallen door de stimulans van de trainers. Debby

 

 

Ervaring van Tonnie

Ik ben lid sinds 19 september 2014. Min reden om te starten is het volgende. Na jaren niets meer aan sport te hebben gedaan en een tweetal zware operaties wond ik het tijd worden om weer iets te gaan doen. Mijn conditie was erg laag. Mijn meest positieve ervaring, dat ik al na een paar lessen CardioFit een vooruitgang boekte in mijn conditie. Het heeft mij opgeleverd dat ik al snel meer uithoudingsvermogen kreeg en zelfs de hele les mee kon doen. Dit ging echt niet in het begin. Dat ik mij rechterarm weer kon optillen en oefeningen kon doen, omdat tijdens min operatie lymfeklieren zijn verwijderd waardoor mijn arm heel pijnlijk was. Ik vind Yuwa een geweldige, kleinschalige, familiair en huiselijk sportcentrum die een ieder in zijn/haar waarde laat, maar waar sporten en voeding bovenaan staat. Ik zou dit sportcentrum zeker aanbevelend bij vrienden en familie.

Ook wil ik mijn complimenten geven aan de medewerkers op de manier van lesgeven. Je wordt heel goed begeleid en tijdens de lessen word er goed gekeken en gecorrigeerd. Heel fijn. Chapeau!!

 

Ik kan weer met plezier de afdaling af zonder om de 50 meter te stoppen

Ik ben lid sinds november 2015. Ik doe mee met de outdoor CardioFit en Skitraining. Ik werd gedwongen, omdat ik in Oostenrijk niet eens meer een afdaling kon maken zonder om de 50 meter te stoppen. Nu na de trainingen en goede begeleiding voel ik me een stuk ‘Fitter’. Bewegen is niet alleen vermoeiend, maar ook heel gezond en bij Yuwa ook echt gezellig! Frank.

 


Bij Yuwa worden er ook jeugd trainingen gegeven, zoals judo, Zumba en bootcamp.

Mijn Saratje staat steviger in haar schoenen door de judo! (Ebru):

Sara is nu 5 jaar. We zijn begonnen bij Yuwa meteen na haar 4e verjaardag. Sara was erg bang voor andere, vaak de drukke, agressieve kinderen. Ik hoopte dat judo haar zou helpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Dat hopen is werkelijkheid geworden. Sara is nu weerbaarder. Durft nu te zeggen dat ze moeten ophouden, want “ze zit nu op judo”. Heerlijk om te zien dat ze in haarzelf gelooft. Ik raad Yuwa aan voor iedereen. Er wordt les gegeven door een vakbekwame meester die dit doet met passie!