Wij(k) in Beweging, initiatief van Yuwa Leefstijlclub | Yuwa

Wij(k) in Beweging, initiatief van Yuwa Leefstijlclub

Wij(k) in Beweging
Het, door zorg & welzijn gesubsidieerde, project Wij(k) in Beweging is een initiatief van Yuwa Leefstijlclub.
Yuwa organiseert vanuit de Kortestede, samen met leden, laagdrempelige activiteiten om wijkbewoners
te inspireren en te informeren tot een gezondere & actievere leefstijl.

27 & 28 april 2020      Samen vanaf je eigen balkon

Doordat iedereen veel thuis is, in deze bijzondere corona periode,  kunnen we minder bewegen en sporten. Daarom gaan 27 & 28 april a.s. Yuwa Leefstijlclub samen met de buurtsportcoach de wijk in om een beweegmoment op afstand te verzorgen.

Op verschillende locaties in de wijk verzorgen zij een korte les waaraan het hele gezin vanaf het balkon mee kan doen. Ook degenen die niet alles actief mee kunnen of willen meedoen kunnen gezellig genieten van de vrolijke muziek en de buren. Dit is tevens een eerste kennismaking met de nieuwe Buurtsportcoach.

Meer informatie:
Via de website yuwa.nl en Facebook worden vooraf de exacte locaties bekend gemaakt en is deze activiteit (live) te volgen. De betreffende bewoners van de Dreven, Gaarden, Zijden, Zichten,  Steden, Venen, Oorden en Raden ontvangen een persoonlijke uitnodiging in de brievenbus.

In opdracht van de gemeente Den Haag en in samenwerking met Yuwa Leefstijlclub is er per april 2020 een Buurtsportcoach actief in de wijk Bouwlust en Vrederust. Zijn taak is bewoners naar het sport- en beweegaanbod in de wijk te begeleiden.

De Buurtsportcoach zorgt ervoor dat mensen uit de wijk meer gaan bewegen. Dus bent u opzoek naar een leuk en betaalbaar beweegaanbod in de wijk, maar weet u niet waar u dit kunt vinden? Of heeft u jaren niet gesport en u wilt dit weer oppakken maar weet u niet hoe te starten?
Dan bent u hier aan het juiste adres! De buurtsportcoach heeft een goed overzicht van het beweegaanbod in de wijk Bouwlust en Vrederust. In een persoonlijk gesprek gaan we kijken wat uw wensen en de mogelijkheden zijn. De buurtsportcoach is voor alle volwassenen die meer willen gaan bewegen en is helemaal gratis!

Contact met uw buurtsportcoach
Wilt u ook bewegen in uw eigen wijk? Neem dan vrijblijvend contact op met Yoeri van den Berg. Dit kan via 06 – 15 90 62 18 en yoeri@buurtsportcoachdenhaag.nl. Wilt u een beweegaanbod doorgeven, dan horen wij dit ook graag!