Yes! De eerste Yuwa Buiten Trainingen

Yes! De eerste Yuwa Buiten Trainingen

Buitentrainning v.a 14-5-2020

Yes! De eerste Yuwa Buiten Trainingen va 14 mei 2020

Wat zijn we blij dat we weer in kleine groepjes buiten trainingen mogen geven en jullie weer kunnen ontmoeten! We bieden deze lessen vanaf 14 mei als alternatief voor ons normale aanbod. Om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de behoefte en ontwikkelingen plaatsen we per 1 á 2 weken het aanbod in het rooster. Suggesties zijn welkom!

Yuwa organiseert de lessen op een veilige manier volgens de richtlijnen van het RIVM, de Gemeente en het protocol van branchevereniging NL Actief. Iedere deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het in acht nemen van de RIVM richtlijnen zoals bewaren van de 1,5 meter afstand.

Om een en ander goed en veilig te kunnen organiseren is het van groot belang dat jullie onderstaande informatie goed doorlezen en op de hoogte blijven van eventuele aanpassingen via de Yuwa.virtuagym Community.

3 locaties voor buiten trainingen:

  1. Fietsenstalling Yuwa

Total Gym – Bij droog weer zetten we onze Total Gym toestellen buiten en verzorgen we 25 minuten Intensieve Total Gym Small Group trainingen.

  1. Schoolplein Anemaschool

We hebben toestemming om, buiten de schooltijden, het privé schoolplein schuin tegenover Yuwa te gebruiken. Op dit mooie plein bieden we de volgende lessen van 45 minuten:

CoFit – met diverse materialen

Gevarieerde training met o.a. gebruik van diverse materialen.

Core en More – een les geïnspireerd op Yoga en Pilates. Breng je eigen mat mee ivm de harde ondergrond. Heb je geen matje? We hebben nog 3 mm matjes op voorraad á € 22,50. Graag vooraf bestellen via info@yuwa.nl

Yuwa is uitsluitend in noodgevallen toegankelijk.

  1. BBQ veld Uithofpark: aan het einde van de Melis Stokelaan ga je rechtdoor het park in. Dan heb je links een paadje naar het BBQ veld. Tip: parkeer je fiets of auto bij het eindpunt van tram 9. Op deze fijne locatie bieden we de volgende lessen van 45 minuten:

CoFit met (eigen) elastiek – Gevarieerde training met o.a. gebruik van het elastiek mee wat je van ons hebt ontvangen. Heb je nog geen elastiek? Laat dat vooraf even weten via info@yuwa.nl, dan zorgen wij hiervoor.

Lees verder>>

Buitentraining Buitentraining

Buitentraining samen