Yuwa Corona Update | Yuwa

Yuwa Corona Update

CORONA MAATREGELEN

Update 1 april 2020                  MAATREGELEN ZIJN VERLEGD TOT 28 APRIL
Beste Yuwa vrienden,

Zoals jullie hopelijk gemerkt hebben zijn wij steeds op zoek naar creatieve manieren om jullie in deze tijd zo goed mogelijk te helpen fit en gezond te blijven. Dat dit zeer gewaardeerd wordt blijkt uit de vele complimenten en bedankjes. Wij voelen ons ook enorm gesteund door het feit dat wij, anders dan doorsnee sportscholen, geen opzeggingen hebben ontvangen. We hopen je van de week te ontmoeten bij ons Online Leefstijlcafé. Zie onder voor uitleg en informatie.

Op 1 april gaat voor de meeste leden de nieuwe betaalperiode in. Wij zijn ons bewust van dit ongemak, wij vinden dit erg vervelend maar moeten in deze bijzondere tijd een beroep doen op jullie loyaliteit en vertrouwen. We hebben dit nodig om jullie na deze crisis weer op Yuwa te kunnen ontvangen.

Je ontvangt een factuur per mail wanneer je nieuwe betaalperiode ingaat.
 • Betaal je per automatische incasso? Dan wordt dit bedrag begin april afgeschreven.
 • Heb je een Ooievaarspas? Dan verzoeken we je vriendelijk om op één van de volgende momenten je pas te komen scannen/eigen bijdrage per pin te betalen. Doe dit uiterlijk 14 april.
  Donderdag 2 en 9 april van 16 tot 20 uur
  Vrijdag  3 en 10 april van 10 tot 12 uur
  Maandag 6 en dinsdag 14 april van 10 tot 2 uur
  Lukt het niet op deze dagen? Bel ajb om een andere afspraak te maken. Wij zorgen dat je op een veilige manier kunt betalen.
 • Betaal je normaliter aan de balie? Dan verzoeken we je vriendelijk deze keer het factuurbedrag, ovv factuurnummer en de naam, over te maken op: NL54INGB000115739 t.n.v. Yuwa Sports.

We zijn in afwachting van de financiële maatregelen van de overheid en gemeente en laten ons bijstaan door o.a. de branchevereniging. Zodra er meer duidelijk is zullen we een passend voorstel doen om (een deel van) het abonnement te compenseren.
Mocht je toch willen of moeten opzeggen betreuren we dat natuurlijk. Dit dien je ten alle tijden schriftelijk (per mail of brief) te doen met inachtneming van de maand of 3 maanden (bij betaling per 3 maanden) opzegtermijn. In het geval van opzegging kunnen we je niet achteraf compenseren.

Yuwa Online!
We horen van veel leden dat ze naast het op Yuwa bewegen ook hun Yuwa vrienden missen. Wij missen jullie ook!
Leuk weer even contact met elkaar te hebben, te horen hoe het met jullie is en hoe we jullie verder kunnen ondersteunen. Zie het rooster voor leuke (thuis)activiteiten zoal het Online Leefstijlcafé en Live Lessen voor Thuis.

Meld je aan via het rooster op dezelfde manier als je normaal voor je lessen doet en je ontvangt dan uiterlijk een uur van tevoren een bericht met een uitnodigingslink.
Jenny legt in de video uit hoe het werkt!

Het belangrijkste is dat iedereen veilig en gezond is en blijft. Probeer ook te genieten van deze ‘sociale vakantie’ en de lente!
Samen komen we hier doorheen.
Tot snel! Resi, Agnes, Joost en Jenny

 

 

Update: 17 maart 2020                    YUWA IS GESLOTEN TOT 6 APRIL

Beste Yuwa vrienden,

Op dit moment zijn wij allen, over de hele wereld, getroffen door het Corona virus. Een pandemie, die op ieder zijn leven invloed heeft. Het is een tijd waarbij het van belang is om goed te zorgen voor de eigen gezondheid en elkaar te ondersteunen.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw gezondheid. Bewegen is belangrijk voor een goede weerstand. Onze clubs zijn echter ook een ontmoetingsplek, iets waar we erg trots op zijn. In deze situatie hebben wij ook een verantwoordelijkheid en wordt onze hele maatschappij opgeroepen om zo min mogelijk sociale contacten te hebben. Wij kunnen niets anders dan hier gehoor aan te geven.

BLIJF BEWEGEN
Zorg goed voor jezelf, blijf bewegen en zo gezond mogelijk eten! Via je persoonlijke account zullen we vanaf 18 maart dagelijks informatie, tips en oefeningen voor in en om huis delen. Ook gebruiken we yuwa.virtuagym om met elkaar in contact te blijven zodat je contact kunt houden met ons en je Yuwa vrienden.
Ga je wandelen, fietsen of een andere buitenactiviteit doen in de buurt? Doe dit op een tijdstip dat je normaal les hebt. Zo houd je de regelmaat erin EN kom je misschien nog naar bekenden zwaaien.

YUWA.VIRTUAGYM
De meeste leden maken al gebruik van hun account om bv lessen te reserveren, maar dit is ook een ideale online omgeving om met elkaar in contact te blijven en jullie van inspiratie en informatie te voorzien.
Maak je er nog geen gebruik van? Dan is het nu een mooi moment om er eens in te duiken. Jenny heeft een aantal instructiefilmpjes gemaakt waarin ze de verschillende onderdelen stap voor stap uitlegt. Ook zijn we op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar om je te helpen.
Klik hier voor de uitleg en/of vraag via info@yuwa.nl of we je activeren. 

BEWEGEN IN EN OM HET HUIS – GRATIS TRAININGSELASTIEK – WIJ(K) IN BEWEGING
Om in en om het huis eenvoudig goede oefeningen te doen is een trainingselastiek ideaal. Wil je hier ook mee trainen? Je kan deze, op afspraak, gratis (zolang de voorraad strekt) langs halen. We doen er meteen een A4 tje met oefeningen bij EN je kan deze binnenkort online terugvinden. Lukt het niet om het op te halen? Dan proberen wij het bij jou in de brievenbus te doen.

Wil je graag met een ander materiaal trainen? Dan zijn er mogelijkheden om dit van ons te lenen.

YUWA QUALITY TIME VIA 070 3671750
Wij zijn regelmatig, op gepaste afstand van elkaar, op Yuwa aanwezig.
In ieder proberen we telefonisch bereikbaar te zijn op
maandag en vrijdag van 10.00-12.00 uur voor:

 • Hulp bij vragen over je yuwa.virtuagym e.d.
 • Persoonlijk advies hoe je zo gezond en positief mogelijk kunt blijven.
 • Gewoon even een praatje (koffie moet je helaas zelf zetten).
 • Heb je een idee of verzoek? Laat het ons weten!

Komen deze tijden niet uit? Probeer het op een ander tijdstip en laat evt. een bericht achter of stuur een mail via info@yuwa.nl.

Groetjes,
Het Jenny, Joost, Agnes en Resi