Zomer Rooster bij Yuwa Leefstijlclub van 15-7-23 t/m 20-8-23

Zomer Rooster bij Yuwa Leefstijlclub van 15-7-23 t/m 20-8-23

Uitleg zomer activiteiten:

Strandtraining:
We verzamelen een kwartier voor de training start bij strandslag 2A, bij het strandtent Suiderstrand. Vanaf hier gaan we de training starten. De training zijn zoals jullie van Yuwa gewend zijn, laagdrempelig en voor een ieder te volgen. Na de training schuiven we aan op het terras van Suiderstrand voor het ontbijt of het drankje. In het online rooster staat de strandtraining en het ontbijt. Meld je voor datgene aan waaraan je mee wilt doen. Doe je mee aan het ontbijt, dan krijg je vooraf alle info omtrent de kosten.

Fietstocht Op Hodenpijl:
We verzamelen bij Yuwa om 10.00 uur en om 10.30 uur vertrekken we op de fiets richting Op Hodenpijl. Iedereen op zijn of haar eigen fiets. Er is een route, zodat iedereen op zijn of haar eigen tempo kan fietsen. Om 11.30 uur verzamelen we bij Op Hodenpijl en starten we de lunch (op eigen kosten). Tussen 13.00-13.30 uur fietsen we weer terug naar Yuwa.
Meld je vooraf aan op het online rooster. Degene die zich aangemeld hebben krijgen voor die tijd een mail met extra informatie over de prijs en de route. Ook niet leden zijn meer dan welkom (kosten €5,00)! Meld je aan via info@yuwa.nl.

Outdoor trainingen:
In het zomerrooster gaan we regelmatig naar buiten. Buitentrainingen hebben veel positieve voordelen voor onze gezondheid. De zon doet wonderen, de frisse lucht is fijn voor onze longen en de natuur geeft geluk. We verzamelen en eindigen bij Yuwa. Ook hierbij, Yuwa biedt laagdrempelige trainingen waar iedereen aan mee kan doen en voldoende uitdagingen in ervaart. Neem een vestje en een sporttas mee met een flesje water en een handdoek.

In de week van 24 t/m 30 juli is Yuwa Leefstijlclub gesloten. De partners, zoals diëtiste Almaaz, schoonheidssalon de Bloesem, pedicure de Parel en stichting Ready kunnen wel aanwezig zijn.